ВАЖНО!

Ако вашиот компјутер има оперативен систем WINDOWS 10, пред да ја инсталирате образовната апликација DIGITEACH, инсталирајте го програмчево:

ИНСТАЛАЦИЈА

Во спротивно може да ви се појави грешка.

 СТАПИ ВО КОНТАКТ

+389(0)2/2401-281

ЛИЦЕНЦА ЗА АПЛИКАЦИЈАТА