ОЛЕСНУВАЊЕ НА НАСТАВНИЦИТЕ ВО ВОДЕЊЕТО НА ЧАСОТ

DIGITEACH

„Образованието е пасош за иднината, бидејќи утрото им припаѓа на оние кои од денес се подготвуваат за него.“ – Малколм Екс

Процесот, една лекција да се подготви од наставникот, чини време.

 

DIGITEACH ЗАШТЕДУВА ВРЕМЕ!

 

Наставниците ќе можат самостојно лесно да спремат сопствена презентација на наставната единица и да им остане повеќе време за други активности како додатна настава, учество во активи и професионален развој.

 СТАПИ ВО КОНТАКТ

+389(0)2/2401-281

ЛИЦЕНЦА ЗА АПЛИКАЦИЈАТА