Политика за враќање

Враќање на услуги

Digiteach продава услуги, односно наставни содржини и не подлежи на враќање на купените услуги.

За да се олесни купувањето на наставната содржина/односно потрошувачите да знаат што ќе купат Digiteach нуди пробен период од 1 месец. Потошувачот се претплаќа на сајтот и добива бесплатно еден месец да ги користи содржините на Digiteach.

За да ја користите услугата, мора да имате пристап до интернет, директно или преку уреди кои пристапуваат до содржини базирани на интернет.

Доколку сте ја заборавиле лозинката за регистрација/или имате потешкотии со највување на сајтот, Ве молиме да се јавите во Тримакс.

Враќање на парични средства – поради бесплатниот период од еден месец Тримакс не подлежи на враќање на уплстените средства. 

Кошничка