За нас

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Желба за подобрување на образованието

Digiteach е создаден за да го олесни учењето на учениците.

Користењето на технологија ќе помогне им помогне на учениците подобро да го совладаат градивото, ќе се намали времето за подготовка на часот од страна на наставниците, ќе се персонализира учењето со понудени обработени лекции по сите предмети, и ќе се подобри соработка со родителите.

Ние во Тримакс веруваме дека технологијата е моќен лост што може да го направи образованието покреативно и попривлечно. Од самиот почеток, видовме дека кога наставници се поддржани од одлична технологија, тоа води до неверојатни резултати во учењето и поучувањето.

Горди сме што работиме за образовната заедница и создадовме софтвер кој може да ја користи секој ученик и наставник.

НАГЛЕДНИ СРЕДСТВА И ПОМАГАЛА

Сигурен партнер за квалитетно образование, помагала и постери за сите предмети во училиштата. Интерактивни табли, зелени и бели табли, историски и географски карти, атласи и глобуси.

ДЕТСКИ ИЗДАНИЈА И ТУРИСТИЧКА ПРОГРАМА

Широк асортиман на изданија за деца. Работенки-сликовници, Енциклопедии, Лектири, детски книги, честитки и покани за роденден. Мапи, водичи и сувенири, разгледници и магнети.

КАНЦЕЛАРИСКИ И УЧИЛИШНИ МАТЕРИЈАЛИ

Материјали потребни за секоја канцеларија.

Материјали потребни за секоја училница и ученик.

КНИЖАРНИЦИ И ГОЛЕМОПРОДАЖБА

Продажбата се врши низ девет книжарници во четири општини во Скопје и големопродажба.

Number Speaks

10+

Awards

5+

Countries

12+

Partners

7K+

Students

What Our Students Have to Say

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Kelvin Black
From Dallas, USA
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Zasha Swan
From Australia
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Frank Jones
From Japan
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Jack Brownn
From London, UK
Кошничка